ваучери

ЕкономијаМакедонијаНовости

Ќе де доделат 3.555 ваучери за одмор на работници со ниски приходи во вредност од 18.000 денари

Министерството за економија годинава ќе додели 3.555 ваучери во вредност од по 18.000 денари за одмор во домашни туристички капацитети

Read More