archiveветеринарна

Занимливости

Слободно уживајте во друштво на миленичињата: Научни испитувања покажале дека не шират Ковид-19

Според досегашните научни испитувања, сопствениците на домашни миленици немаат причина да стравуваат и да паничат, туку може слободно да уживаат...
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Поддршка и од Факултетот за Ветеринарна медицина на СОНК

Професорите, асистентите, администрацијата и техничкиот кадар од Факултетот за ветеринарна медицина во Скопје, дадоа целосна поддршка на штрајкот на Самостојниот...