- Advertisement -

archiveвикенди

ПравдаСветот на работникот

Текстилците бараат да се озаконат лошите работни услови

Работниците во текстилните фабрики и сега не земаат минимална плата. Немаат празници и викенди, велат самите тие, но и невладините...