- Advertisement -

archiveвисококвалификуван

ЕкономијаМакедонија

„Гересхајмер“ почна со изградбата на нова фабрика, ќе вработи 400 луѓе

Германската компанија „Гересхајмер" денеска во Технолошко индустриската развојна зона Бунарџик го означи почетокот на изградба на новата фабрика за медицинска...