archiveвисокообразовни

ЕкономијаМакедонија

Конференцијата на приватни високообразовни установи бара финансиска поддршка за сите суденти

Конференцијата на приватни високообразовни установи смета дека Уредбата со законска сила на Владата за издавање домашна платежна картичка, како финансиска...