Која домашна компанија во криза качи плати за 256.000 евра и исплати 3,4 милиони евра?

Во услови на економска криза, драстично зголемени цени на суровини и енергија „Витаминка“ покажа пример и лидерство во грижата за

Прочитај повеќе

(ВИДЕО) Во кризни години Витаминка инвестираше во модернизирање на производството

Премиерот Димитар Ковачевски заедно со министерот за економија Крешник Бектеши остварија средба со раководството и вработените во производните капацитети на

Прочитај повеќе

Витаминка со пакетчиња за штитениците на Националниот сојуз на глуви и наглуви

Витаминка подели новогодишни пакетчиња за децата одНационалниот сојуз на глуви и наглуви на Република Северна Македонија. Пакетчињата преку локалните канцеларии

Прочитај повеќе

„Витаминка“ донираше пакети производи за 450 здравствени работници

Компанијата „Витаминка“ соопшти дека донирала пакети производи за 450 здравствени работници од Инфективната клиника во Скопје, од Модуларниот ковид центар

Прочитај повеќе

Витаминка обезбеди пристап до едукативна платформа за помош при онлајн учење за децата на своите вработени

 Со цел олеснување на образовниот процес Витаминка за своите вработени кои што имаат деца вклучени во онлајн наставата, обезбеди премиум

Прочитај повеќе