archiveВицепремиер

ЕкономијаМакедонија

Поддршка од Владата за домашни компании за креирање на нова развојна економија во Македонија

Заменикот на претседателот на Владата на Република Северна Македонија задолжен за економски прашања, координација со економските ресори и инвестиции, Фатмир...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Битиќи: При вработувањето треба да доминира професионалноста и квалитетот

Вицепремиерот за економски прашања, координација со економските сектори и инвестиции Фатмир Битиќи денеска го повтори својот став дека при вработувањето...
ЕкономијаМакедонија

Вицепремиерот Битиќи на работен состанок со МАТТО – Мерките од четвртиот сет се креираат во координација со сите засегнати страни

Во рамките на серијата на средби со стопанските комори, граѓански организации и странски партнери, а во насока на креирање квалитетни...
1 2 3
Page 1 of 3