archiveВладата

ЕкономијаМакедонија

Почна со работа владиниот кол центар за компаниите и граѓаните – со телефонски повик на 02/324-8040 до сите информации за економските и другите мерки за КОВИД-19

Владата на Република Северна Македонија денес го пушти во употреба првиот контакт центар наменет за поддршка на бизнисот и граѓаните...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Фирмите пред избор за април и мај државата да им помогне со минимална плата или со половина од придонесите за работниците

Нето плата до 14.000 денари за вработените или половина од придонесите за нив, се двете варијанти на директната помош што...
1 2 3 15
Page 1 of 15