archiveВлада

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Влада: Овозможена работа на фабриките и за време на построгиот полицискиот час во сабота и недела, работниците ќе одат на работа со посебни дозволи

Согласно заклучокот од дванаесеттиот состанок на Главниот координативен кризен штаб на Владата на Република Македонија ве известуваме дека работниците во...
МакедонијаПравдаСиндикат

Пензионерски синдикат: Пензионерите и постарите лица да останат дома и да се придржуваат кон мерките на Владата

Пензионерскиот синдикат на Македонија при Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија -КСС ги повикува сите пензионери и постари лица да...
1 10 11 12 13 14 38
Page 12 of 38