archiveВладите

ЕкономијаСветСветот на работникот

По пандемијата светската економија веќе никогаш нема да биде иста

Корона вирусот, најверојатно, ќе остави траен белег врз светската економија, донесувајќи трајни промени, но и важни лекции, проценува „Си-Ен-Ен“. Следењето...