- Advertisement -

archiveВлади

ПравдаСветСветот на работникотСиндикат

Анкета: 75 % од луѓето рекле дека нивните плати се намалиле или стагнирале

Годишната глобална анкета порачана од страна на 200 милиони членки на Светската Конфедерација на синдикати - ИТУК покажува дека работниците...
ЕкономијаСветСветот на работникот

Ќе се изненадите: Погледнете кој град е втор во листата на најскапи градови за странски работници

Пронајдете го натрапникот на оваа листа на светски градови: Хонконг, Цирих, Сингапур... и Ашхабад? Престолнината на Туркменистан можеби не би...