archiveвнатрешни

МакедонијаПравдаСветот на работникот

Преку 60 „тигри” прераспределени да полираат службени возила и да чистат хангар

Десетина припадници на специјалната единица „Тигар“ обвинуваат дека се деградирани од страна на раководството на Министерството за внатрешни работи. Во...
МакедонијаПравдаСветот на работникот

Спасовски: Ќе ги санкционираме полицајците кои ги злоупотребуваат овластувањата

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, на денешната прес-конференција говореше за реформите во МВР, но и за санкциите кои ќе...
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Синдикат во полицијата на Македонија:МПС не обвинува затоа што не работи и е во страв од загуба на членството

Целта на испраќањето на нашето писмо до институциите е да реагираме да нападите кои ги добивме како новоформиран синдикат, се...
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Чулев: Мислев Синдикатот ќе праша зошто Спасовски и Владата не ја даваат наградата од 15 000 денари за полицајците

Министерот за внатрешни работи Наќе Чулев ги оцени како паушални наводите изнесени на денешната прес-конференција на Сојузот на синдикати на...
1 2 3
Page 1 of 3