Вработените во кочанската подружница на Водостопанство четири месеци не земале плата

Вработени во водостопанската подружница „Брегалница” од Кочани повторно протестираа поради доцнењето на платите за последните четири месеци. Организираа мирен собир

Прочитај повеќе