archiveвоздух

МакедонијаПравда

Протест во Струмица за почист воздух

Вратете ни го воздухот, порачаа дел од граѓаните на Струмица. Преку мирен протест побараа итни мерки и решавање на проблемот...
МакедонијаПравда

Владата на Македонија ги прифаќа сите 7 првични барања на „Марш за чист воздух“ и ја реафирмира поканата за средба

Со целосна почит за исклучителната важност на темите што ги загрижуваат сите граѓани во земјата, особено оние од најпогодените градови,...