- Advertisement -

archiveвоспитувачи

МакедонијаПравда

Втора работилница за едукатори – „Креирај едукативни активности за најмладите“

Како дел од проектот Inno4Edu, СмартАп - Лабораторија за социјални иновации организира втора работилница „Креирај едукативни активности за најмладите 2“,...