- Advertisement -

archiveврски

ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) Дионисијев: Раководители физички напаѓаат синдикални претставници

Ексклузивно интервју на порталот Работник со Претседателот на Синдикатот за транспорт и врски Зоран Дионисијев, во врска со неговите два...
ЕкономијаМакедонија

Спасовски: Ја обновивме и модернизиравме инфраструктурната електроенергетска дистрибутивна мрежа за актуелните и сите потенцијални инвеститори

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Оливер Спасовски, заедно со министерот за транспорт и врски, Горан Сугарески и генералната...
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Мерките на Владата да бидат намените и за нас, обемот на работата ни е за 90 % опаднат во последните две недели, велат такси превозниците

Синдикалната организација на такси превозниците при Синдикатот за транспорт и врски во рамките наКСС поднесе допис до Владата на Р....
МакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

Не стивнуваат препукувањата околу лидерската позиција во Синдикатот за сообраќај и врски

Во Синдикатот на работниците во сообраќај и врски (СРСВМ) не стивнуваат препукувањата околу лидерската позиција. Во реакција до јавноста, Методија...
МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Синдикатот за транспорт и врски го поддржува протестот на здравствената администрација

Синдикатот за транспорт и врски (СТВ) го поддржува протестот на административниот и помошно-техничкиот персонал во здравството, кој утре ќе се...
1 2
Page 1 of 2