archiveвселенска

Наука

НАСА очекува 2020 да биде најтопла година досега

Податоци од американската вселенска агенција НАСА покажуваат дека Земјата постепено се затоплувала кон крајот на 19 век. Од 2000 година...
1 2 3
Page 1 of 3