- Advertisement -

archiveвторо тромсечје

ЕкономијаМакедонија

ДЗС: Невработеноста паднала на 17,5 отсто

Според податоците на Државниот завод за статистика, во II тримесечје од 2019 година, активното население во Република Македонија изнесува 962...