- Advertisement -

archiveГеманија

СветСиндикат

Германија: Арбитражата на Луфтханза со синдикатот е неуспешна

Разговорите помеѓу Луфтханза и синдикатот на екипажот за влез во двострана арбитража, се распаднаа, се вели во соопштението од двете...