Шабани: Спорниот учебник по географија е повлечен, сите деца имаат право да учат од квалитетни учебници и наставни содржини

Заменик-министерот за образование и наука Арафат Шабани на денешната прес-конференција информираше дека е повлечен од употреба учебникот по географија за

Прочитај повеќе

МОН: Учебникот по географија за втора година гимназиско образование е повлечен од употреба

Министерството за образование и наука информира дека е повлечен од употреба учебникот по географија за втора година гимназиско образование. Денес

Прочитај повеќе