Геодетска Комора: Законските измени во геодетска дејност да се носат во инклузивен и транспарентен процес

Законски решенија кои ќе бидат применливи во пракса и кои ќе креираат правна рамка за надминување на предизвиците и создавање

Прочитај повеќе