Неопходно е унапредување на јавно-приватниот дијалог за спас на геодетската дејност, апелира Комората

Законската регулатива и јавно-приватниот дијалог треба да бидат поставени во насока на изградба на подобра бизнис клима за раст и

Прочитај повеќе