Германската железница планира да вработи 21.000 луѓе

Германскиот железнички оператор „Дојче Бан“ објави дека има намера да вработи најмалку 21.000 работници оваа година, вклучувајќи 5.200 специјализанти. Државната

Прочитај повеќе