Деспотовски – Холштајн: Течат преговорите за нови германски вложувања

Статусот на преговорите со неколку поголеми германски компании, од кои дел нови инвеститори, за реализација на нови вложувања во следните

Прочитај повеќе

Нови германски инвестиции во најава!

Можни се нови германски инвестиции во земјава, најави денеска делегацијата на СР Германија на третиот состанок на Заедничкиот економски управувачки

Прочитај повеќе