Отворена платформа преку која германски компании-купувачи бараат македонски добавувачи

Пристап и организација на Б2Б-состаноци со огромен број германски компании-купувачи кои се во потрага по нови компании-добавувачи, овозможува платформата „AHK

Прочитај повеќе