Уредникот на германскиот таблоид „Билд“ отпуштен поради мешање на сексот во работата

Јулијан Рајхелт си замина откако промовирал на високи позиции вработена со која имал афера Уредникот на најголемиот германски таблоид е

Прочитај повеќе