Гитарата на Курт Кобејн продадена за над шест милиони долари

Акустичната гитара на којашто Курт Кобејн со неговата група „Нирвана“ свиреше на својот концерт од серијата „Ем-ти-ви анплагд”, е продадена

Прочитај повеќе