- Advertisement -

archiveглавен

Македонија

Се одржа третиот состанок на главниот координативен кризен штаб

Денес се одржа третиот состанок на главниот координативен кризен штаб, на кој беа презентирани најновите информации од Комисијата за заразни...
МакедонијаПравда

Главниот координативен кризен штаб, со кој претседаваше претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски ја одржа првата седница

Главниот координативен кризен штаб, со кој претседаваше претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, на кој присуствуваа заменичката претседателка во Владата и министерка...