Македонија и глобалната рецесија

Затвoрањето на економијата и ограниченото движење поради ширењето на ковид-19 ја предизвика најдлабоката индуцирана рецесија на македонската, но и на

Прочитај повеќе

Докторите се исфрлаат од своите домови во Индија од страв дека шират корона вирус

Како што глобалната пандемија на корона вирусот се влошува од ден а ден, се шири страв и во Индија, а

Прочитај повеќе