Најстарата ќерка на Мет Дејмон оздраве од коронавирусот

Најстарата ќерка на Мет Дејмон, Алексија оздраве од коронавирусот, соопшти американскиот глумец, кој со сопругата и двете помали ќерки е

Прочитај повеќе