Нов протест на медицинскиот персонал во ГОБ „8-ми септември“

Претседателот на Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари Ненад Лазор на својот фејсбук профил објави статус дека повторно протестира медицинскиот

Прочитај повеќе