27.01.2021 – Ден на комеморацијата на холокаустот

Европската конфедерација на синдикати се сеќава и ги почитува жртвите на холокаустот. Ние го потврдуваме нашето спротивставување на антисемитизмот, расизмот

Прочитај повеќе