СЕММ, ЗНМ, ССНМ и МИМ: Осуда за говорот на омраза на социјалните мрежи по објавен текст на „Лидер”

Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), Здружението на новинарите (ЗНМ), Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници (ССНМ)

Прочитај повеќе