Давам отказ бидејќи Бијонсе така ми рече: Големиот отказ добил своја химна

Големиот отказ е духот на ова време. Сепак, доколку ви треба доказ, прашајте ја Бијонсе како да го направите тоа.

Прочитај повеќе

Секој петти работник ќе даде отказ од работа до крајот на годината, а овие четири занимања ќе го платат најголемиот данок

„Големиот Отказ“ ќе продолжи, покажува новото глобално истражување на компанијата PwC. Притоа, секој петти вели дека најверојатно ќе го смени

Прочитај повеќе

Македонските работници се ДВОУМАТ да дадат отказ кога им се прекршуваат работничките права – Трендот на „Големиот отказ“ со забавен интензитет во Македонија

Започна во Соединетите американски држави во 2021 година, па се прошири на Балканот во 2022 година, започнувајќи од Хрватска. „The

Прочитај повеќе