ВО ЖИВО, чудесна светлина на небото предизвикана поради спојување на две планети!

За време на Големиот спој „Great Conjuction“, Јупитер и Сатурн ќе го осветлат вечерашното небо формирајќи ја „Божиќната Sвезда“. Последниот

Прочитај повеќе