- Advertisement -

archiveгорива

ЕкономијаМакедонијаНовости

Нови цени на горивата

Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги (РКЕ) донесе одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во...
1 2 3 5
Page 1 of 5