archiveГостивар

МакедонијаПравда

Таравари ќе побара скратување на полицискиот час и отворање на кафеаните по принципот „земи и оди“

Меѓуопштинскиот кризен штаб – Гостивар, денеска го одржа својот дванаесетти состанок, на кој релевантните институции известуваа за актуелната состојба со...
1 2
Page 1 of 2