archiveградежен

ЕкономијаСветСветот на работникот

Во Хрватска оваа година ќе работат десетици илјади странци, досега има 19,000 слободни работни места

Според податоците на Хрватскиот завод за вработување работодавачите во оваа земја имаат издадено огласи за 19 илјади слободни работни места,...