„ПАРИ“ ОТКРИВА: 10 градежни фирми со чист профит од над 20 милиони евра, кој доби, а кој изгуби лани!

Во услови на криза, прво предизвикана од пандемијата, а потоа и од руско-украинската војна, најбрзо страдаат проекциите за капиталните инвестиции,

Прочитај повеќе

ПАРИ ИСТРАЖУВАШЕ: Најголемите 15 градежни фирми лани „изѕидале” 190 милиони евра приход

Се продава стан во градба по цена од 950 евра за квадратен метар во населба Влае, се продава нов стан

Прочитај повеќе