Бочварски: Преку јавна дебата започнуваме да креираме нов Закон за градење

Министерството за транспорт и врски ја продолжува праксата во носење на реформските закони на транспарентен начин преку вклучување на сите

Прочитај повеќе

Нова ИТ компанија пристигнува во Скопје: Би посакале да работите во неа

По успешното градење заедници во Сараево, Белград и Нови Сад, Symphonyја носи својата уникатна култура во Скопје. Symphony е меѓународна компанија за софтверско

Прочитај повеќе