Кривична пријава поради истекувањето на солна киселина: Фирмата работела без дозвола

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов најави дека ќе биде поднесена кривична пријава против фирмата сопственик на цистерната од која

Прочитај повеќе