archiveградоначалник

МакедонијаПравда

Таравари ќе побара скратување на полицискиот час и отворање на кафеаните по принципот „земи и оди“

Меѓуопштинскиот кризен штаб – Гостивар, денеска го одржа својот дванаесетти состанок, на кој релевантните институции известуваа за актуелната состојба со...
ПравдаСветот на работникот

Дука бара од Владата заштитни средства за здравствените работници

Дебарскиот градоначалник Хекуран Дука, кој раководи со општинскиот Оперативен штаб, на денешната редовна средба со новинарите, апелираше до централната власт...
1 2 3 4
Page 1 of 4