Општина Кисела Вода организира информативен настан за отпадот во кругот на АД Охис

Во понеделник, 27.01.2020, Општина Кисела Вода организира информативен настан на тема “Отстранување, дислоцирање, уништување и дислоцирање на хемиски материи од

Прочитај повеќе