Вработените во Градската управа во Крагуевац најавуваат штрајк поради ниските плати

Три репрезентативни синдикати на вработените во Градската управа во Крагуевац, најавиле предупредувачки штрајк поради ниските плати и неможноста со раководството

Прочитај повеќе