„Градски паркинг“ – Скопје од утре со летно работно време

Од утре започнува летното сметање на работното време на јавните површини наменети за паркирање со кои стопанисува јавното претпријатие „Градски

Прочитај повеќе

ЈП Градски Паркинг – Тетово вработува – плата до 36,000 денари

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 5 јавни службеници во ЈП Градски Паркинг – Тетово. Се бараат кандидати

Прочитај повеќе