Андоновски: Шилегов не потпишал налози за да се исплатат плати на вработените во градските претпријатија

Негрижата на поранешниот градоначалник Петре Шилегов кон сите, но најмногу кон вработените во Градот Скопје и градските претпријатија, има свој

Прочитај повеќе