„Гранит“ на 40 менаџери, директори и раководители ќе подели награди од 455.000 евра

„Гранит“ по неконсолидираниот биланс 2020 година ја заврши со оперативна загуба. Добивката е резултат на дивидендата исплатена лани од акциите

Прочитај повеќе

Повреден работник ангажиран на автопатот Кичево- Охрид

Педесет и пет годишниот Г.Т. од Кичево, вработен во ГП „Гранит“, вчера се здобил со повреди вршејќи градежни активности на

Прочитај повеќе

Страшо Милковски и менаџерите на „Гранит“ ќе поделат 500.000 евра награда

Градежната компанија „Гранит“ нето добивката за 2019 година , во износ од околу 3,1 милион евра (191.319.192 денари ) ќе

Прочитај повеќе