Мигрантите скриени во камиони со Македонска таблица на премините Решка и Тома

Унгарската полиција открила мигранти скриени во камиони кои пристигнуваат од Србија на граничните премини Решка (Хоргос) и Томпа (Келебија). На

Прочитај повеќе