Нема конкретен одговор кога и под кои услови Грција би се отворила за Македонците

Нема конкретен одговор од македонските власти дали и кога ќе се отвори границата со Грција. Од Министерството за надворешни работи

Прочитај повеќе

Во понеделник: Бугарија ја зaтвора границата со Македонија за превоз на цврсто гоpиво од отпaд

Бугарија од понеделник ја затвора границата со Македонија за превоз на цврсто гориво добиено од отпад, најави бугарскиот министер за

Прочитај повеќе