Граничната полиција на британските аеродроми ќе штрајкува за време на божиќните празници

Припадниците на граничната полиција на неколку големи британски аеродроми, вклучувајќи го и лондонскиот Хитроу, најпрометниот аеродром во Велика Британија, ќе

Прочитај повеќе

Предадена донација од возила и опрема во вредност од над 660.000 евра за Граничната полиција од германското Сојузно министерство за внатрешни работи

„Ми причинува особено задоволство што денеска заедно со амбасадорката на Сојузна Република Германија Н.Е. Анке Холштајн  присуствуваме  на  свеченото примопредавање

Прочитај повеќе